Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 21.12.2021 № 15
Опубліковано 22 грудня 2021 року о 15:30

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ


21 грудня 2021 р.                              м. Київ                                              № 15


Про відзначення Почесною грамотою

Держатомрегулювання БРЮХАНОВОЇ О. Е.


БРЮХАНОВА Олена Ерастівна має більше 27 років стажу державної служби та 7 ранг державного службовця.

У Держатомрегулюванні Олена Ерастівна працює з травня 2004 року, з січня 2020 року обіймає посаду головного спеціаліста Центрального інспекційного відділу (самостійний). БРЮХАНОВА О. Е. має високий фаховий рівень, відповідну компетенцію в питаннях контролю та координації внутрішніх аудитів процесів системи управління якістю Держатомрегулювання, аналізу результатів внутрішніх аудитів, координації проведення зовнішнього наглядового аудиту процесів системи управління якістю Держатомрегулювання, надає консультативну та методичну підтримку підрозділам Апарату Держатомрегулювання щодо процесів системи управління якістю, бере участь у розробці нормативно-правових актів.

За час роботи БРЮХАНОВА О. Е. проявила себе як професійний і відповідальний співробітник, має високий фаховий рівень, володіє діловими навичками та організаторськими здібностями, роботу виконує старанно та ефективно, чітко і зрозуміло висловлює свою позицію, суворо дотримується вимог трудової дисципліни та службової етики.

У спілкуванні з колегами завжди доброзичлива, ввічлива та комунікабельна, у скрутних ситуаціях завжди націлена на знаходження вірних рішень. Уважна до людей, тактовна, користується авторитетом у своєму колективі та серед працівників Апарату Держатомрегулювання.

За період роботи БРЮХАНОВА Олена Ерастівна відзначена відомчими заохочувальними відзнаками: Подяками Держатомрегулювання у 2006, 2007, 2008, 2009 роках та Грамотами Держатомрегулювання у 2015  та 2020 роках.

Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної інспекції ядерного регулювання України, пропонується розглянути питання щодо відзначення БРЮХАНОВОЇ Олени Ерастівни – головного спеціаліста Центрального інспекційного відділу (самостійний)  Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, особистий внесок у вдосконалення сфери системи управління якістю Держатомрегулювання, з нагоди Дня енергетика та на честь ювілею.

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення БРЮХАНОВОЇ Олени Ерастівни – головного спеціаліста Центрального інспекційного відділу (самостійний), Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

1. Погодити відзначення БРЮХАНОВОЇ Олени Ерастівни – головного спеціаліста Центрального інспекційного відділу (самостійний) Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну, плідну працю, зразкове виконання службових обов’язків, особистий внесок у вдосконалення процесів системи управління якістю Держатомрегулювання з нагоди відзначення Дня енергетика та на честь ювілею.

2. Відділу роботи з персоналом (самостійний) здійснити заходи щодо відзначення БРЮХАНОВОЇ О. Е.

Голова Колегії                                                                                 Олег Коріков


Секретар Колегії                                                                             Тетяна Княжницька


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux