Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 21.12.2021 № 16
Опубліковано 22 грудня 2021 року о 15:40

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ


21 грудня 2021 р.                               м. Київ                                           № 16


Про відзначення Почесною грамотою

Держатомрегулювання ДІДКОВСЬКОЇ В. М.


ДІДКОВСЬКА Валентина Модестівна розпочала свою трудову діяльність в органі державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки з 1992 року. У системі Держатомрегулювання Валентина Модестівна працює з квітня 2001 року, а з січня 2017 року обіймає посаду головного спеціаліста Відділу документального забезпечення, контролю та взаємодії з територіальними органами (самостійний), має більше 29 років стажу державної служби та 7 ранг державного службовця.

До виконання службових обов’язків відноситься сумлінно, проявляє себе принциповим, ініціативним та старанним фахівцем.

ДІДКОВСЬКА В. М. має високий фаховий рівень, відповідну компетенцію з питань виконавської дисципліни, моніторингу та контролю. Відповідально та якісно виконує посадові обов’язки, володіє організаторськими здібностями. Крім безпосередніх обов’язків за посадою виконувала додаткові завдання, зокрема брала участь у проведенні дистанційних перевірок міжрегіональних територіальних органів з ядерної та радіаційної безпеки щодо дотримання вимог документування управлінської інформації та організації роботи з документами, організовувала роботу Відділу під час відсутності начальника Відділу. 

У стосунках з колегами ввічлива та доброзичлива. Користується авторитетом серед працівників Апарату Держатомрегулювання.

ДІДКОВСЬКА В. М. постійно підвищує свій професійний рівень, займається самоосвітою.

За багаторічну сумлінну працю ДІДКОВСЬКА В. М. була відзначена Подякою Держатомрегулювання у 2003, 2005, 2007, 2008, 2009, 2010, 2012, 2020 роках, Грамотою – 2015, 2017 роках.

Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної інспекції ядерного регулювання України, пропонується розглянути питання щодо відзначення ДІДКОВСЬКОЇ Валентини Модестівни – головного спеціаліста Відділу документального забезпечення, контролю та взаємодії з територіальними органами (самостійний) Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, з нагоди Дня енергетика та на честь ювілею.  

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення ДІДКОВСЬКОЇ Валентини Модестівни – головного спеціаліста Відділу документального забезпечення, контролю та взаємодії з територіальними органами (самостійний), Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

1. Погодити відзначення ДІДКОВСЬКОЇ Валентини Модестівни – головного спеціаліста Відділу документального забезпечення, контролю та взаємодії з територіальними органами (самостійний), Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, з нагоди відзначення Дня енергетика та на честь ювілею.

2. Відділу роботи з персоналом (самостійний) здійснити заходи щодо відзначення ДІДКОВСЬКОЇ В. М.

Голова Колегії                                                                           Олег Коріков

Секретар Колегії                                                                       Тетяна Княжницька



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux