Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 17.02.2022 № 03
Опубліковано 22 лютого 2022 року о 13:20

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ


РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ


17 лютого 2022 року                 м. Київ                                  № 03




Про відзначення нагрудним знаком

«За сумлінну працю» Держатомрегулювання ГРЕБЕНЮКА Ю. П.



ГРЕБЕНЮК Юрій Прокопович розпочав свою трудову діяльність в органі державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки з грудня 2008, має 29 років стажу державної служби та 4 ранг державного службовця.

Юрій Прокопович має високий фаховий рівень, відповідну компетенцію в питаннях довготермінової експлуатації енергоблоків АЕС, управління старінням систем і елементів, оцінки технічного стану обладнання. До виконання своїх функціональних обов’язків ставиться сумлінно, ретельно, з високою відповідальністю. Належним чином організовує роботу підлеглих щодо ефективного виконання покладених на відділ завдань.

ГРЕБЕНЮК Ю. П. постійно надає консультативно-методичну допомогу ліцензіатам щодо забезпечення ядерної та радіаційної безпеки з питань управління старінням та експлуатації енергоблоків у понадпроєктний термін. Користується авторитетом у своєму колективі та серед працівників Апарату Держатомрегулювання.

За багаторічну сумлінну працю ГРЕБЕНЮК Ю.П. неодноразово відзначався подяками, грамотами, в тому числі відомчими заохочувальними відзнаками: Подякою Держатомрегулювання у 2010, 2012, 2015 роках, Грамотою Держатомрегулювання у 2017 році та Почесною грамотою Держатомрегулювання у 2020 році.

Відповідно до пункту 1.7 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Держатомрегулювання, пропонується розглянути питання щодо відзначення ГРЕБЕНЮКА Юрія Прокоповича – начальника відділу довготермінової експлуатації та управління старінням – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок нагрудним знаком «За сумлінну працю» Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок у регулювання ядерної та радіаційної безпеки, високий професіоналізм з нагоди Дня єднання та на честь 65-ти річного ювілею. 

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення ГРЕБЕНЮКА Юрія Прокоповича – начальника відділу довготермінової експлуатації та управління старінням – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

1. Погодити відзначення ГРЕБЕНЮКА Юрія Прокоповича – начальника відділу довготермінової експлуатації та управління старінням – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок нагрудним знаком «За сумлінну працю» Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок у регулювання ядерної та радіаційної безпеки, високий професіоналізм,
з нагоди Дня єднання та на честь 65-ти річного ювілею.

2. Відділу роботи з персоналом (самостійний) здійснити заходи щодо відзначення ГРЕБЕНЮКА Ю. П.


Голова Колегії                                                                      Олег КОРІКОВ

Секретар Колегії                                                                  Тетяна КНЯЖНИЦЬКА


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux