Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 17.02.2022 № 02
Опубліковано 22 лютого 2022 року о 13:15

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ


17 лютого 2022 року                  м. Київ                                         № 02




Про відзначення Почесною грамотою Держатомрегулювання ЛЕВАКІНА В. В.



ЛЕВАКІН Володимир В’ячеславович з червня 2017 року працює в Держатомрегулюванні на посаді заступника начальника відділу ліцензування діючих ядерних установок – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок, має 8 років стажу державної служби та 5 ранг державного службовця.  

Володимир В’ячеславович має високий фаховий рівень, відповідну компетенцію в питаннях ліцензування діючих ядерних установок, безпеки впровадження модифікацій ядерних установок, контролю за виконанням планово -попереджувальних ремонтів АЕС України. До виконання службових обов’язків відноситься сумлінно, проявляє себе принциповим, старанним фахівцем. Суворо дотримується вимог трудової дисципліни та службової етики.

ЛЕВАКІН В. В. проявляє такі ділові якості як відповідальність, ініціативність, самостійність у виконанні завдань та спрямування їх на конкретний результат.
У спілкуванні з колегами завжди ввічливий, витриманий, доброзичливий. Користується авторитетом у своєму колективі та серед працівників Апарату Держатомрегулювання.

ЛЕВАКІН В. В. постійно вдосконалює та підвищує свій фаховий рівень шляхом участі у семінарах, конференціях, тематичних тренінгах.

За період роботи ЛЕВАКІН В. В. відзначений відомчими заохочувальними відзнаками: Подякою Держатомрегулювання у 2018 році та Грамотою Держатомрегулювання у 2020 році.

Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної інспекції ядерного регулювання України, пропонується розглянути питання щодо відзначення ЛЕВАКІНА Володимира В’ячеславовича  – заступника начальника відділу ліцензування діючих ядерних установок – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю, зразкове виконання службових обов’язків, з нагоди Дня єднання та на честь 50-ти річного ювілею.

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення ЛЕВАКІНА Володимира В’ячеславовича – заступника начальника відділу ліцензування діючих ядерних установок – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

1. Погодити відзначення ЛЕВАКІНА Володимира В’ячеславовича – заступника начальника відділу ліцензування діючих ядерних установок – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, з нагоди Дня єднання та на честь 50-ти річного ювілею.

2. Відділу роботи з персоналом (самостійний) здійснити заходи щодо відзначення ЛЕВАКІНА В. В.



Голова Колегії                                                                      Олег КОРІКОВ

Секретар Колегії                                                                  Тетяна КНЯЖНИЦЬКА




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux