Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 28.11.2019 № 14
Опубліковано 05 грудня 2019 року о 13:11

 

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

 

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

 

28 листопада 2019 року м. Київ № 14

 

Про відзначення Почесною грамотою

Держатомрегулювання ЧУПРИНИ С.В.

 

ЧУПРИНА Світлана Володимирівна розпочала свою трудову діяльність на посаді інженера науково-дослідницького відділу Чорнобильської АЕС, потім працювала молодшим науковим співробітником в лабораторії радіаційної гігієни Науково-дослідного інституту загальної та комунальної гігієни МОЗ України, з 1993 по 2011 роки працювала в центральних органах виконавчої влади – Міністерстві охорони навколишнього природного середовища України та Державному комітеті ядерного регулювання України.

У 2014 році ЧУПРИНА С.В. приєдналась до наукового колективу ДНТЦ ЯРБ, де працює на посаді консультанта з питань аварійного реагування та аварійної готовності відділу аварійної готовності та радіаційного моніторингу відділення радіаційної безпеки.

Маючи попередній багаторічний досвід зі створення та підтримки системи аварійної готовності Державного комітету ядерного регулювання України,
ЧУПРИНА С.В. продовжує діяльність з розробки нормативних документів з питань аварійної готовності та реагування на ядерні та радіаційні аварії, гармонізації національної нормативної бази згідно з вимогами міжнародних стандартів, бере активну участь у підготовці та проведенні протиаварійних тренувань Інформаційно-кризового центру Державної інспекції ядерного регулювання України, виконує обов’язки заступника національного координатора Міжнародної шкали ядерних і радіологічних подій.

ЧУПРИНА С.В. залучена до робіт в рамках міжнародних проектів, спрямованих на передачу європейського досвіду Державній інспекції ядерного регулювання України, підтримку та покращення діяльності органів регулювання ядерної та радіаційної безпеки Республіки Білорусь, Королівства Норвегії, створення інструментів та платформ аварійного реагування для спільного використання країнами Європи.

ЧУПРИНА С.В. була представником від ДНТЦ ЯРБ та приймала участь у Міжнародній конференції з питань викликів, що постають перед організаціями технічної підтримки при виконанні робіт з удосконалення ядерної безпеки та ядерної захищеності (2014 рік, Пекін, доповідь «Законодавчі та регуляторні засади захисту аварійного персоналу в Україні»), та Міжнародній конференції з глобальних питань аварійної готовності та реагування (2015 рік, Відень, доповідь «Захист аварійного персоналу в Україні – вимоги, практика, досвід»).

ЧУПРИНА С.В. бере активну участь у діяльності Міжвідомчої робочої групи з перегляду НПА «Національний план реагування на ядерні та радіаційні аварії» з метою врахування змін в національних вимогах з ЯРБ, а також сучасних стандартів Міжнародного агентства з атомної енергії та законодавства Європейського Союзу з ядерної безпеки.

ЧУПРИНА С.В. є досвідченим фахівцем у сфері аварійної готовності та радіаційного моніторингу, яка неодноразово залучалась організацією технічної підтримки TECNATOM, в якості лектора від України, до проведення навчальних курсів для експертів органів регулювання ядерної безпеки та організацій технічної підтримки, організованих Європейським інститутом з питань навчання та наставництва в сфері ядерної безпеки ENSTTI за сприяння органу регулювання ядерної безпеки Іспанії CSN (2018 та 2019 роки м. Мадрид, Іспанія).

За час роботи в ДНТЦ ЯРБ ЧУПРИНА С.В. зарекомендувала себе працелюбним та відповідальним співробітником.

ЧУПРИНА С.В. за сумлінну плідну працю неодноразово відзначалась Подяками Держатомрегулювання, у 2015 році відзначена Грамотою Держатомрегулювання.

Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Держатомрегулювання пропонується розглянути питання щодо відзначення ЧУПРИНИ Світлани Володимирівни – консультанта з питань аварійного реагування та аварійної готовності відділу аварійної готовності та радіаційного моніторингу відділення радіаційної безпеки ДНТЦ ЯРБ Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок у науково-технічну діяльність з регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди відзначення 22 грудня 2019 року професійного свята – Дня енергетика.

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення ЧУПРИНИ Світлани Володимирівни – консультанта з питань аварійного реагування та аварійної готовності відділу аварійної готовності та радіаційного моніторингу відділення радіаційної безпеки ДНТЦ ЯРБ, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

1. Погодити відзначення ЧУПРИНИ Світлани Володимирівни – консультанта з питань аварійного реагування та аварійної готовності відділу аварійної готовності та радіаційного моніторингу відділення радіаційної безпеки ДНТЦ ЯРБ Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок у науково-технічну діяльність з регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди відзначення 22 грудня 2019 року професійного свята – Дня енергетика.

2. Відділу роботи з персоналом здійснити заходи щодо відзначення
ЧУПРИНИ С.В.

 

Голова Колегії

 

Григорій ПЛАЧКОВ

 

Секретар Колегії

Тетяна КНЯЖНИЦЬКА

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux