Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 28.11.2019 № 15
Опубліковано 05 грудня 2019 року о 13:13

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

 

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

 

28 листопада 2019 року м. Київ № 15

 

Про відзначення Почесною грамотою

Держатомрегулювання ШУГАЙЛА О.П.

 

ШУГАЙЛО Олександр Петрович розпочав трудову діяльність у 2002 році у ДНТЦ ЯРБ, ще студентом Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут». За час роботи пройшов шлях від інженера до заступника начальника відділу кваліфікації обладнання та сейсмостійкості ДНТЦ ЯРБ.

Починаючи з 2002 р. ШУГАЙЛО О.П. працює за напрямом оцінка міцності та сейсмостійкості обладнання і трубопроводів. Був виконавцем низки міжнародних проектів, пов’язаних із аспектами матеріалознавства, міцності та сейсмостійкості обладнання і трубопроводів.

ШУГАЙЛО О.П. є відповідальним виконавцем державних експертиз ядерної та радіаційної безпеки за тематиками: розрахункові обґрунтування міцності обладнання та трубопроводів, оцінка сейсмостійкості обладнання та трубопроводів, кваліфікація обладнання на сейсмічні впливи та жорсткі умови оточуючого середовища, оцінка радіаційного окрихчення елементів реактора тощо.

ШУГАЙЛО О.П. бере активну участь у перегляді норм і правил в атомній енергетиці і в рамках цієї діяльності, за його участю, розроблені/розроблюються національні нормативно-правові акти, зокрема: «Вимоги до сейсмостійкого проектування та оцінки сейсмічної безпеки енергоблоків атомних станцій НП 306.2.208-2016», «Правила улаштування та безпечної експлуатації локалізуючих систем безпеки НП 306.2.218-2018», «Загальні вимоги безпеки до улаштування та експлуатації обладнання й трубопроводів атомних станцій».

ШУГАЙЛО О.П. бере участь та виступає з доповідями на наукових конференціях, семінарах і в робочих групах, а саме: у травні 2019 року брав участь у науково-практичному семінарі з підвищення кваліфікації інженерів в питаннях сейсмостійкості, у червні 2019 року виступав з доповіддю на науково-технічній конференції «Геофізичні технології і геопросторове моделювання в задачах геотехніки, інженерної геології, сейсмології та будівництва» тощо. Є співавтором більше 20 наукових статей.

ШУГАЙЛО О.П. є ініціативним, дисциплінованим, працьовитим і сумлінним працівником, грамотним і кваліфікованим фахівцем, здатним вирішувати актуальні науково-технічні задачі, планувати та організовувати роботу. Відмінно виконує покладені на нього посадові обов’язки заступника начальника відділу кваліфікації обладнання та сейсмостійкості, постійно підвищує свій професійний та кваліфікаційний рівень.

ШУГАЙЛО О.П. з нагоди відзначення 20-ї річниці створення ДНТЦ ЯРБ оголошена Подяка Держатомрегулювання, у 2016 році відзначений Грамотою Держатомрегулювання.

Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Держатомрегулювання пропонується розглянути питання щодо відзначення ШУГАЙЛА Олександра Петровича – заступника начальника відділу кваліфікації обладнання та сейсмостійкості відділення аналізу міцності та надійності ДНТЦ ЯРБ Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок у науково-технічну діяльність з регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди відзначення 22 грудня 2019 року професійного свята – Дня енергетика.

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення ШУГАЙЛА Олександра Петровича – заступника начальника відділу кваліфікації обладнання та сейсмостійкості відділення аналізу міцності та надійності ДНТЦ ЯРБ, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

1. Погодити відзначення ШУГАЙЛА Олександра Петровича – заступника начальника відділу кваліфікації обладнання та сейсмостійкості відділення аналізу міцності та надійності ДНТЦ ЯРБ Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок у науково-технічну діяльність з регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди відзначення 22 грудня 2019 року професійного свята – Дня енергетика.

2. Відділу роботи з персоналом здійснити заходи щодо відзначення
ШУГАЙЛА О.П.

 

 

Голова Колегії

 

Григорій ПЛАЧКОВ

 

 

Секретар Колегії

 

Тетяна КНЯЖНИЦЬКА

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux