Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 05.09.2019 № 10
Опубліковано 06 вересня 2019 року о 14:48

 

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

 

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

 

05 вересня 2019 р. м. Київ №10

 

 

Про відзначення Почесною грамотою

Держатомрегулювання КОРОТКОЇ Л.В.

 

КОРОТКА Лариса Віталіївна має стаж державної служби більше 23 років. Працює в органі державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки з 1996 року, в системі Держатомрегулювання з 2001 року. На даний час обіймає посаду провідного спеціаліста центрального інспекційного відділу Департаменту з питань безпеки ядерних установок.

КОРОТКА Л. В. до виконання службових обов‘язків відноситься сумлінно, проявляє себе принциповим, старанним фахівцем. Суворо дотримується вимог трудової дисципліни та службової етики. За час роботи проявила себе як працелюбний і відповідальний співробітник, справжній професіонал, відданий і люблячий свою справу. Вона завжди кваліфіковано і в строк виконує завдання та доручення керівництва. Володіє хорошими діловими навичками, а саме: сумлінним ставленням до роботи, прагненням до підвищення кваліфікації та професійного зростання, здійснює облік та забезпечує зберігання результатів наглядової діяльності в підрозділі.

За період роботи КОРОТКА Л.В. за сумлінну плідну працю неодноразово відзначалася подяками, грамотами, в тому числі відомчими заохочувальними відзнаками Держатомрегулювання: у 2014 році – Подякою та у 2015 році – Грамотою.

Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної інспекції ядерного регулювання України, затвердженого наказом Держатомрегулювання від 09.08.2013р. № 88, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29.08.2013р. за № 1484/24016 пропонується відзначити Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України КОРОТКУ Ларису Віталіївну – провідного спеціаліста центрального інспекційного відділу Департаменту з питань безпеки ядерних установок за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю, особистий значний внесок у діяльність з регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди 60-ти річчя.

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення КОРОТКОЇ Лариси Віталіївни – провідного спеціаліста центрального інспекційного відділу Департаменту з питань безпеки ядерних установок, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити відзначення КОРОТКОЇ Лариси Віталіївни – провідного спеціаліста центрального інспекційного відділу Департаменту з питань безпеки ядерних установок Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну, плідну працю, зразкове виконання службових обов’язків, особистий значний внесок у діяльність з регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії.

2. Відділу роботи з персоналом здійснити заходи щодо відзначення КОРОТКОЇ Л.В.

 

 

Голова Колегії

 

Григорій ПЛАЧКОВ

 

 

Секретар Колегії

 

Тетяна КНЯЖНИЦЬКА

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux