Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 05.09.2019 № 11
Опубліковано 06 вересня 2019 року о 14:43

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

 

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

 

05 вересня 2019 р. м. Київ №11

 

Про відзначення нагрудним знаком

«За сумлінну працю» Держатомрегулювання

САКАЛА В.В.

 

САКАЛО Володимир Васильович розпочав свою трудову діяльність в органі державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки з 1996 року. В системі Держатомрегулювання САКАЛО В.В. працює з квітня 2001 року на посаді начальника відділу безпеки перевезень – державного інспектора Управління регулювання безпеки радіаційних технологій. З липня 2015 року він обіймає посаду начальника відділу безпеки перевезень – державного інспектора Управління з питань ядерної захищеності та гарантій. САКАЛО В.В. має високий фаховий рівень, відповідний рівень професійної компетентності щодо питань перевезень радіоактивних матеріалів. Виявляє наполегливість та твердість у відстоюванні власних поглядів, професійної точки зору. До виконання своїх функціональних обовязків ставиться сумлінно, ретельно, з високою відповідальністю. Володимир Васильович належним чином організовує роботу підлеглих щодо ефективного виконання покладених на відділ завдань.

САКАЛО В.В. безпосередньо брав активну участь у створенні режиму регулювання безпеки перевезень радіоактивних матеріалів в Україні, який оснований на підходах МАГАТЕ у цій сфері, у розробці всіх національних нормативно-правових актів з безпеки перевезень радіоактивних матеріалів, у підготовці текстів міжнародних угод щодо перевезення ядерних матеріалів через територію України, які ратифіковані Верховною Радою України.

САКАЛО В.В. постійно надає консультативно-методичну допомогу ліцензіатам щодо забезпечення ядерної та радіаційної безпеки при провадженні діяльності з перевезення радіоактивних матеріалів. Користується авторитетом у своєму колективі та серед працівників апарату Держатомрегулювання.

За багаторічну сумлінну плідну працю, високий професіоналізм до САКАЛА В.В. керівництвом Держатомрегулювання неодноразово застосовувались заходи заохочення у вигляді подяк та премій. У 2014 році САКАЛО В.В. відзначений Грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України, у 2015 році за вагомий особистий внесок у регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії та з нагоди 15-ої річниці створення Держатомрегулювання відзначений керівництвом Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України.

Відповідно до пункту 1.7 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Держатомрегулювання, пропонується розглянути питання щодо відзначення САКАЛА Володимира Васильовича – начальника відділу безпеки перевезень – державного інспектора Управління з питань ядерної захищеності та гарантій нагрудним знаком «За сумлінну працю» Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок у регулювання ядерної та радіаційної безпеки при перевезенні радіоактивних матеріалів, високий професіоналізм та у зв’язку з досягненням ним 17 вересня 2019 року граничного віку перебування на державній службі (65 років), припиненням державної служби та виходом на пенсію.

 

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення САКАЛА Володимира Васильовича – начальника відділу безпеки перевезень – державного інспектора Управління з питань ядерної захищеності та гарантій, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

1. Погодити відзначення САКАЛА Володимира Васильовича – начальника відділу безпеки перевезень – державного інспектора Управління з питань ядерної захищеності та гарантій нагрудним знаком «За сумлінну працю» Держатомрегулювання за вагомий особистий внесок у регулювання ядерної та радіаційної безпеки при перевезенні радіоактивних матеріалів, високий професіоналізм та у зв’язку з досягненням ним 17 вересня 2019 року граничного віку перебування на державній службі (65 років), припиненням державної служби та виходом на пенсію.

2. Відділу роботи з персоналом здійснити заходи щодо відзначення САКАЛА В.В.

 

 

 

Голова Колегії Григорій ПЛАЧКОВ

 

 

 

Секретар Колегії

 

Тетяна КНЯЖНИЦЬКА

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux