Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання №3 від 23 лютого 2017 року
Опубліковано 07 березня 2017 року о 08:57

 

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

 

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

 

23 лютого 2017 р. м. Київ №_3

 

 

Про відзначення Бондарчука Петра Адамовича

Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України

 

 

Бондарчук П.А. розпочав свою трудову діяльність у 1979 році в Рахівській райсільгосптехніці, де працював на посадах диспетчера, інженера з нормування праці, старшого економіста. У 1981 році продовжив трудову діяльність у Прип’ятському автотранспортному підприємстві на посадах інженера з безпеки руху, інженера-технолога, начальника автоколони. З 1983 року працював інженером, старшим інженером, провідним інженером з організації та нормування праці на Чорнобильській АЕС. У 1989 році перейшов на роботу до ВО «Спецатом», де займав посади інженера з організації та нормування праці, начальника планово-економічного відділу.

В державному підприємстві «Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки» (далі – ДНТЦ ЯРБ) Бондарчук П.А. працює з початку його заснування, з 1992 року, на посаді заступника директора з фінансово-економічних питань. Приймає активну участь в становленні та розвитку ДНТЦ ЯРБ. Наразі під його керівництвом в ДНТЦ ЯРБ виконуються: організація та планування фінансово-господарської діяльності підприємства; удосконалення організації праці, системи заробітної плати та системи матеріального заохочення працівників; комплексний економічний аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства.

Бондарчук П.А. своєчасно та якісно здійснює організацію, координацію та контроль за такими напрямами діяльності підприємства:

-     фінансово-економічна;

-     інформаційно-технічне забезпечення;

-     господарське обслуговування.

За час роботи в ДНТЦ ЯРБ ним створено професійно грамотний та згуртований колектив фінансово-економічних служб. Бондарчук П.А. зарекомендував себе як ініціативний та грамотний фахівець, здібний керівник, вимогливий до себе та до підлеглих. Порядний, комунікабельний , наполегливий, підтримує серед працівників дружню атмосферу, має заслужений авторитет.

У 1986 році брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, за що був нагороджений нагрудним знаком.

За свою діяльність відзначений Грамотою Голови Святошинської районної державної адміністрації у 2002 році, Почесною Грамотою Держатомрегулювання у 2006 році, нагородою «Професіонал галузі» за результатами Національного бізнес-рейтингу у 2008 році, Подякою Держатомрегулювання у 2009 році, Почесною грамотою ДП НАЕК «Енергоатом» у 2012 році, Грамотою Держатомрегулювання в 2015 році.

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення Бондарчука Петра Адамовича Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України, Колегія Держатомрегулювання

 

ВИРІШИЛА:

 

за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання посадових обов’язків та з нагоди відзначення 22 березня 2017 року 25-ї річниці створення ДНТЦ ЯРБ відзначити Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України Бондарчука П.А.

 

 

Голова Колегії

 

Б. Столярчук

 

 

 

Секретар Колегії

Т. Козулько

 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux