Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 29.07.2021 № 10
Опубліковано 29 липня 2021 року о 17:10

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

 

29 липня 2021 р.                                                                  м. Київ                                                    № 10


Про відзначення Почесною грамотою

Держатомрегулювання ХАЛЕНКА Р. В.


ХАЛЕНКО Роман Вікторович в Держатомрегулюванні працює з 2005 року. З 01 липня 2015 року обіймає посаду начальника відділу експлуатаційної безпеки – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок та має 5 ранг державного службовця.

Працюючи в Держатомрегулювання, ХАЛЕНКО Р. В. проявляє ініціативу і наполегливість при виконанні своїх посадових обов’язків. Має високий фаховий рівень щодо формування та реалізації державної політики в сфері використання ядерної енергії та відповідний рівень професійної компетенції в питаннях експлуатаційної безпеки ядерних установок.

ХАЛЕНКО Р. В. проявляє такі ділові якості як відповідальність, ініціативність, самостійність у виконанні завдань та спрямування їх на конкретний результат. Постійно вдосконалює та підвищує свій фаховий рівень шляхом участі у семінарах, конференціях, тематичних тренінгах.

За успіхи в роботі протягом трудової діяльності до ХАЛЕНКА Р. В. керівництвом Держатомрегулювання неодноразово застосовувались заходи заохочення у вигляді подяк. У 2015 році відзначений Грамотою за особистий значний внесок у регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії та з нагоди відзначення Дня енергетика в Україні.

Протягом 2021 року за безпосередньої участі ХАЛЕНКА Р. В. розроблено нормативно-правові акти:

  • «Вимоги до протиаварійної документації для атомних електростанцій», затверджено наказом Державної інспекції ядерного регулювання України від 17 травня 2021 року № 290 та зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 червня 2021 року за № 864/36486; 
  • «Положення про порядок розслідування та обліку експлуатаційних подій у роботі атомних станцій», затверджено наказом Державної інспекції ядерного регулювання України від 12 липня 2021 року № 411 та подано на державну реєстрацію в Міністерство юстиції України (вих. лист №15-46/10745 від 14.07.2021 року).

Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної інспекції ядерного регулювання України, пропонується розглянути питання щодо відзначення ХАЛЕНКА Романа Вікторовича – начальника відділу експлуатаційної безпеки – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, безпосередню участь в розробці нормативно-правових актів Держатомрегулювання з нагоди відзначення 24 серпня Дня незалежності України та ювілею.

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення ХАЛЕНКА Романа Вікторовича – начальника відділу експлуатаційної безпеки – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

1. Погодити відзначення ХАЛЕНКА Романа Вікторовича – начальника відділу експлуатаційної безпеки – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, безпосередню участь в розробці нормативно-правових актів Держатомрегулювання з нагоди відзначення 24 серпня Дня незалежності України та ювілею.

2. Відділу  роботи з персоналом (самостійний) здійснити заходи щодо  відзначення ХАЛЕНКА Р. В.

Голова Колегії                                                                                  Григорій ПЛАЧКОВ


Секретар Колегії                                                                             Тетяна КНЯЖНИЦЬКА



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux