Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 27.05.2021 № 06
Опубліковано 28 травня 2021 року о 14:15


ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

27 травня 2021 р.                                    м. Київ                                 № 06



Про відзначення Почесною грамотою

Держатомрегулювання КУТУЗОВОЇ Т.Я.



КУТУЗОВА Тетяна Яківна має більше 20 років стажу державної служби та 4 ранг державного службовця.

У Держатомрегулюванні Тетяна Яківна працює з 2004 року, має багатий професійний досвід на керівних посадах, обіймала посади начальника та заступника начальника самостійних структурних підрозділів, начальника структурних підрозділів у складі Департаменту, на даний час обіймає посаду начальника відділу аварійної готовності та радіаційного захисту – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок.

На всіх займаних посадах КУТУЗОВА Т.Я. зарекомендувала себе досвідченим керівником з високими організаторськими здібностями, завжди уважним та доброзичливим до підлеглих, висококваліфікованим спеціалістом, сумлінно виконуючим відповідальні доручення Уряду, керівництва Держатомрегулювання та свої посадові обов’язки.

Висока принциповість та професійна компетентність КУТУЗОВОЇ Т.Я. та її активна життєва позиція мали особливе значення при виконанні завдань з питань аварійної готовності та реагування, радіаційного захисту, безпеки поводження з радіоактивними відходами, інспекційної та міжнародної діяльності, цивільного захисту. Під керівництвом Тетяни Яківни за підтримки Агентства зменшення загрози Міністерства оборони Сполучених штатів Америки було виконано модернізацію Інформаційно-кризового центру Держатомрегулювання з відновленням прямого зв’язку з АЕС України, встановленням системи відеоконференцзв’язку та реконструкції системи електропостачання Інформаційно-кризового центру Держатомрегулювання.

За досягнуті успіхи, сумлінну плідну працю КУТУЗОВА Т.Я. неодноразово відзначалася подяками та грамотами центральних органів виконавчої влади, у тому числі відомчими заохочувальними відзнаками Держатомрегулювання: Подякою - у 2006, 2007, 2008 та 2011 роках, Грамотою –  у 2016 році.

Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної інспекції ядерного регулювання України, пропонується розглянути питання щодо відзначення КУТУЗОВОЇ Тетяни Яківни – начальника відділу аварійної готовності та радіаційного захисту – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю, зразкове виконання службових обов’язків, особистий значний внесок в регулювання сфери безпеки використання ядерної енергії в частині питань радіаційного захисту, аварійної готовності та безпеки поводження з радіоактивними відходами на майданчиках ядерних установок та з нагоди ювілею.

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення КУТУЗОВОЇ Тетяни Яківни – начальника відділу аварійної готовності та радіаційного захисту – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:


1. Погодити відзначення КУТУЗОВОЇ Тетяни Яківни – начальника відділу аварійної готовності та радіаційного захисту – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок в регулювання питань радіаційного захисту, аварійної готовності та безпеки поводження з радіоактивними відходами на майданчиках ядерних установок, високий професіоналізм та з нагоди ювілею.

2. Відділу роботи з персоналом (самостійний) здійснити заходи щодо відзначення КУТУЗОВОЇ Т.Я.


Голова Колегії                                             Григорій ПЛАЧКОВ


Секретар Колегії                                         Тетяна КНЯЖНИЦЬКА

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux