Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 22.04.2021 № 04
Опубліковано 23 квітня 2021 року о 10:30


ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

 

22 квітня 2021 р.                                   м. Київ                                  № 04


Про відзначення Почесною грамотою

Держатомрегулювання СВИСЛОЦЬКОГО Г.О.


СВИСЛОЦЬКИЙ Георгій Олексійович має близько 40 років стажу державної служби та 4 ранг державного службовця.

У Держатомрегулюванні  Георгій Олексійович працює з 2007 року, обіймаючи посади заступника начальника самостійного структурного підрозділу, завідувача сектору, на даний час обіймає посаду головного спеціаліста – державного інспектора відділу фізичного захисту ядерних установок Управління з питань ядерної захищеності.

На всіх займаних посадах СВИСЛОЦЬКИЙ Г.О. зарекомендував себе досвідченим керівником, висококваліфікованим спеціалістом, сумлінно виконуючим  відповідальні доручення Уряду, керівництва Держатомрегулювання  та свої посадові  обов’язки.

Висока принциповість та професійна компетентність СВИСЛОЦЬКОГО Г.О. його активна життєва позиція, мали особливе значення при виконанні завдань з питань фізичного захисту ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів, інших джерел іонізуючого випромінювання та при підготовці пакетної інформаційної форми звітності стосовно випадків незаконного обігу радіоактивних матеріалів МАГАТЕ.

За досягнуті успіхи, сумлінну плідну працю СВИСЛОЦЬКИЙ Г.О.  неодноразово відзначався подяками та грамотами центральних органів виконавчої влади, в тому числі відомчими заохочувальними відзнаками Держатомрегулювання: у 2011 році – Подякою та у 2016 році – Грамотою.

  Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної інспекції ядерного регулювання України, пропонується розглянути питання щодо відзначення СВИСЛОЦЬКОГО Георгія Олексійовича – головного спеціаліста – державного інспектора відділу фізичного захисту ядерних установок Управління з питань ядерної захищеності та гарантій Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю, зразкове виконання службових обов’язків, особистий значний внесок в регулювання фізичного захисту, протидії незаконному обігу радіоактивних матеріалів з нагоди відзначення 65-річчя від дня народження та у зв’язку з виходом на пенсію.


Розглянувши та обговоривши питання про відзначення СВИСЛОЦЬКОГО Георгія Олексійовича – головного спеціаліста – державного інспектора відділу фізичного захисту ядерних установок Управління з питань ядерної захищеності та гарантій, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:


1. Погодити відзначення СВИСЛОЦЬКОГО Георгія Олексійовича – головного спеціаліста – державного інспектора відділу фізичного захисту ядерних установок Управління з питань ядерної захищеності та гарантій Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок в регулювання фізичного захисту, протидії незаконному обігу радіоактивних матеріалів, високий професіоналізм з нагоди відзначення 65-річчя від дня народження та у зв’язку з виходом на пенсію.

2. Відділу роботи з персоналом (самостійний) здійснити заходи щодо відзначення СВИСЛОЦЬКОГО Г.О.


 

Голова Колегії 

 

Григорій ПЛАЧКОВ



Секретар Колегії


Тетяна КНЯЖНИЦЬКА


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux