Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 13.10.2021 № 12
Опубліковано 19 жовтня 2021 року о 16:35

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

13 жовтня 2021 р.                                   м. Київ                                                      № 12




Про відзначення Почесною грамотою

Держатомрегулювання ПАЩЕНКА В. П.



ПАЩЕНКО Віктор Петрович в Держатомрегулюванні працює з 2009 року. З 13 січня 2016 року обіймає посаду заступника начальника Управління з питань ядерної захищеності та гарантій – начальника відділу фізичного захисту ядерних установок – державного інспектора та має 3 ранг державного службовця.

ПАЩЕНКО В. П. має високий фаховий рівень, відповідну компетенцію в питаннях з фізичного захисту ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів та інших джерел іонізуючого випромінювання. Приймає участь у розробці нормативно-правових актів, здійсненні інспекційної діяльності.

Він є одним з небагатьох фахівців фізичного захисту, який удосконалює сферу фізичного захисту з урахування змін, які відбуваються в галузі на світовому рівні, рекомендацій та настанов МАГАТЕ тощо. Його досвід та авторитет високо цінується не тільки в Україні, але й за її межами.  

Віктор Петрович утретє призначений на трирічний термін представником України в Секретаріаті МАГАТЕ з питань ядерної захищеності. На запрошення світового міжнародного форуму науково-технічної співпраці в області мирного використання ядерної енергії, неодноразово брав участь в Місіях МАГАТЕ з надання консультацій та допомоги іноземним країнам з питань ядерної захищеності.

Великі зусилля докладає Віктор Петрович і в розвиток двостороннього співробітництва України з стратегічними партнерами в галузі ядерної енергетики.

ПАЩЕНКО В. П. роботу виконує старанно та ефективно, звертає увагу на деталі, здатний швидко розбиратися в суті питання та виділяти головне, завжди чітко і зрозуміло висловлює свої думки як усно так і письмово. Суворо дотримується вимог трудової дисципліни та службової етики.

У стосунках з колегами по роботі та заявниками ввічливий, витриманий, доброзичливий.  Користується авторитетом у своєму колективі та серед працівників центрального апарату Держатомрегулювання.

Віктор Петрович постійно підвищує свій професійний рівень. За успіхи в роботі протягом трудової діяльності до ПАЩЕНКА В. П. керівництвом Держатомрегулювання неодноразово застосовувались заходи заохочення у вигляді премій, оголошенням подяки у 2011 році та відзначення грамотою у 2016 році.

Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної інспекції ядерного регулювання України, пропонується розглянути питання щодо відзначення ПАЩЕНКА Віктора Петровича – заступника начальника Управління з питань ядерної захищеності та гарантій – начальника відділу фізичного захисту ядерних установок – державного інспектора Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, особистий значний внесок у вдосконалення сфери фізичного захисту ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів та інших джерел іонізуючого випромінювання з нагоди відзначення 14 жовтня Дня захисника України та ювілею.


Розглянувши та обговоривши питання про відзначення ПАЩЕНКА Віктора Петровича – заступника начальника Управління з питань ядерної захищеності та гарантій – начальника відділу фізичного захисту ядерних установок – державного інспектора, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:


1. Погодити відзначення ПАЩЕНКА Віктора Петровича – заступника начальника Управління з питань ядерної захищеності та гарантій – начальника відділу фізичного захисту ядерних установок – державного інспектора Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю, зразкове виконання посадових обов’язків, особистий значний внесок у вдосконалення сфери фізичного захисту ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів та інших джерел іонізуючого випромінювання з нагоди відзначення 14 жовтня Дня захисника України та ювілею.


2. Відділу роботи з персоналом (самостійний) здійснити заходи щодо  відзначення ПАЩЕНКА В. П.


Голова Колегії                                                                                  Григорій ПЛАЧКОВ


Секретар Колегії                                                                             Тетяна КНЯЖНИЦЬКА


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux