Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 10.06.2021 № 08
Опубліковано 11 червня 2021 року о 10:30

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ 

10 червня 2021 р.                               м. Київ                                 № 08



Про відзначення Почесною грамотою

Держатомрегулювання КИРИЧЕНКО Л.В.




КИРИЧЕНКО Людмила Валеріївна має близько 30 років стажу державної служби та 5 ранг державного службовця.

У Держатомрегулюванні Людмила Валеріївна працює з 2007 року, з 2017 року обіймає посаду заступника начальника Управління (заступника начальника Північної інспекції з ядерної та радіаційної безпеки на правах самостійного управління) – начальника відділу безпеки РАВ, перевезень та гарантій – державного інспектора.

На всіх займаних посадах КИРИЧЕНКО Л.В. зарекомендувала себе досвідченим керівником, висококваліфікованим спеціалістом, сумлінно виконуючим  відповідальні доручення Уряду, керівництва Держатомрегулювання  та свої посадові  обов‘язки.

Висока принциповість та професійна компетентність КИРИЧЕНКО Л.В., її активна життєва позиція, мали особливе значення при виконанні завдань з питань забезпечення безпеки використання ядерної енергії, державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки.

За досягнуті успіхи, сумлінну плідну працю КИРИЧЕНКО Л.В. неодноразово відзначалась подякою та грамотами центральних органів виконавчої влади, у тому числі відомчими заохочувальними відзнаками Держатомрегулювання: у 2008 році – Подякою та у 2010 та 2018 роках – Грамотами.

  Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної інспекції ядерного регулювання України, пропонується розглянути питання щодо відзначення КИРИЧЕНКО Людмили Валеріївни – заступника начальника Управління (заступника начальника Північної інспекції з ядерної та радіаційної безпеки на правах самостійного управління) – начальника відділу безпеки РАВ, перевезень та гарантій – державного інспектора Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю, зразкове виконання службових обов’язків, особистий значний внесок у діяльність Державної інспекції ядерного регулювання України, забезпечення безпеки використання ядерної енергії, державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки та з нагоди відзначення Дня Конституції України і ювілею.

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення КИРИЧЕНКО Людмили Валеріївни - заступника начальника Управління (заступника начальника Північної інспекції з ядерної та радіаційної безпеки на правах самостійного управління) – начальника відділу безпеки РАВ, перевезень та гарантій – державного інспектора, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:


1. Погодити відзначення КИРИЧЕНКО Людмили Валеріївни – заступника начальника Управління (заступника начальника Північної інспекції з ядерної та радіаційної безпеки на правах самостійного управління) – начальника відділу безпеки РАВ, перевезень та гарантій – державного інспектора Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок в забезпечення безпеки використання ядерної енергії, державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня Конституції України і ювілею.

2. Відділу  роботи з персоналом (самостійний) здійснити заходи щодо  відзначення КИРИЧЕНКО Л.В.




Голова Колегії                                            Григорій ПЛАЧКОВ


Секретар Колегії                                       Тетяна КНЯЖНИЦЬКА


 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux