Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 18 липня 2019 року № 06
Опубліковано 23 липня 2019 року о 09:24

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

 

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

 

18 липня 2019 р. м. Київ №06

 

 

Про відзначення нагрудним знаком

«За сумлінну працю» Держатомрегулювання

РЯЗАНЦЕВА В.Ф.

 

 

РЯЗАНЦЕВ Віктор Федорович у Держатомрегулюванні працює більше 18 років. З жовтня 2006 року обіймає посаду начальника Управління, до компетенції якого належать питання державного регулювання радіаційної безпеки. Має високий фаховий рівень, відповідну компетенцію в питаннях регулювання безпеки використання та виробництва джерел іонізуючого випромінювання, переробки уранових руд. Виявляє наполегливість та твердість у відстоюванні власних поглядів, професійної точки зору. До виконання своїх функціональних обовязків ставиться сумлінно, ретельно, з високою відповідальністю. Бере участь у розробці нормативно-правових актів, здійсненні інспекційної діяльності та ліцензування діяльності з використання та виробництва джерел іонізуючого випромінювання, переробки уранових руд. Належним чином організовує роботу підлеглих на ефективне виконання покладених на структурний підрозділ завдань.

РЯЗАНЦЕВ В.Ф. постійно надає консультативно-методичну допомогу інспекціям з ядерної та радіаційної безпеки.

РЯЗАНЦЕВ В.Ф. підтримує добрий психологічний клімат в колективі. У стосунках з колегами по роботі витриманий, доброзичливий. Користується авторитетом у своєму колективі та серед працівників апарату Держатомрегулювання.

За період роботи РЯЗАНЦЕВ В.Ф. за сумлінну плідну працю неодноразово відзначався подяками, грамотами, в тому числі відомчими заохочувальними відзнаками Держатомрегулювання Подякою та Почесною грамотою.

Відповідно до пункту 1.7 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Держатомрегулювання пропонується розглянути питання щодо відзначення РЯЗАНЦЕВА Віктора Федоровича – начальника Управління радіаційної безпеки – державного інспектора нагрудним знаком «За сумлінну працю» Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок у регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії, високий професіоналізм та у зв’язку з досягненням ним 24 липня 2019 року граничного віку перебування на державній службі (65 років), припиненням державної служби та виходом на пенсію.

 

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення РЯЗАНЦЕВА Віктора Федоровича – начальника Управління радіаційної безпеки – державного інспектора, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити відзначення РЯЗАНЦЕВА Віктора Федоровича – начальника Управління радіаційної безпеки – державного інспектора нагрудним знаком «За сумлінну працю» Держатомрегулювання за вагомий особистий внесок у державне регулювання ядерної та радіаційної безпеки використання ядерної енергії, високий професіоналізм та у зв’язку з досягненням ним 24 липня 2019 року граничного віку перебування на державній службі, припиненням державної служби та виходом на пенсію.

2. Відділу роботи з персоналом здійснити заходи щодо відзначення РЯЗАНЦЕВА В.Ф.

 

 

 

Голова Колегії

 

Григорій ПЛАЧКОВ

 

 

Секретар Колегії

 

Тетяна КНЯЖНИЦЬКА

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux