Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання №11 від 22 листопада 2018 року
Опубліковано 27 листопада 2018 року о 08:06

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

 

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

 

 

22 листопада 2018 р. м. Київ №11

 

 

Про погодження відзначення

відомчими заохочувальними

відзнаками працівників

Держатомрегулювання та ДНТЦ ЯРБ

 

 

У Державній інспекції ядерного регулювання України, з метою заохочення та відзначення особистих трудових досягнень у професійній діяльності під час виконання службових обов'язків з питань формування та реалізації державної політики та державного регулювання у сфері безпеки використання ядерної енергії, за проявлену ініціативу, творчий підхід, високу результативність і продуктивність праці, встановлені відомчі заохочувальні відзнаки, відповідно до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної інспекції ядерного регулювання України (далі – Положення), затвердженого наказом Держатомрегулювання від 09.08.2013р.№ 88, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України від 29.08.2013 за № 1484/24016.

Відомчими заохочувальними відзнаками є: Подяка, Грамота, Почесна грамота та нагрудний знак "За сумлінну працю". Відзначення відомчими відзнаками може приурочуватись до загальнодержавних та галузевих професійних свят.

Згідно з Положенням відзначатися можуть працівники Держатомрегулювання, її територіальних органів, підприємств, які належать до сфери управління Держатомрегулювання, працівники Держатомрегулювання після виходу на пенсію, за значний внесок у формування та реалізацію державної політики у сфері безпеки використання ядерної енергії, державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки.

У розділі II вищезазначеного Положення визначено порядок представлення до нагородження відомчими заохочувальними відзнаками, при цьому пунктом 2.3. передбачено, що Подання про відзначення Почесною грамотою та нагрудним знаком "За сумлінну працю" (додається) вносяться на розгляд Колегії Держатомрегулювання для надання погодження.

Відділом роботи з персоналом узагальнено пропозиції керівників структурних підрозділів апарату Держатомрегулювання та державного підприємства «Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки» та ініційовано розгляд відповідного Подання на засіданні Колегії Держатомрегулювання.

З нагоди щорічного святкування 22 грудня Дня енергетика в Україні – професійного свята працівників енергетики та відповідно до пункту 1.3. Положення, Колегії Держатомрегулювання пропонується розглянути погодження щодо відзначення наступних працівників:

 

·     за вагомий особистий внесок у науково-технічну діяльність з регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків нагрудним знаком «За сумлінну працю» Державної інспекції ядерного регулювання України:

Розена Юрія Володимировича – начальника лабораторії аналізу безпеки керуючих систем відділу аналізу безпеки керуючих та інформаційних систем АЕС Харківської філії ДНТЦ ЯРБ та Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України:

Рижова Дмитра Івановича – начальника відділу сейсмостійкості ядерних установок та кваліфікації обладнання відділення аналізу міцності та надійності ядерних установок ДНТЦ ЯРБ;

 

·     за вагомий особистий внесок у регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України:

Тріпайло Руслану Федорівну – заступника Голови Держатомрегулювання;

Харчук Наталію Вікторівну – головного спеціаліста – державного інспектора відділу фізичного захисту ядерних установок Управління з питань ядерної захищеності та гарантій.

 

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення працівників з нагоди святкування 22 грудня Дня енергетика в Україні, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити відповідне відзначення, а саме:

·     нагрудним знаком «За сумлінну працю» Державної інспекції ядерного регулювання України:

Розена Юрія Володимировича – начальника лабораторії аналізу безпеки керуючих систем відділу аналізу безпеки керуючих та інформаційних систем АЕС Харківської філії ДНТЦ ЯРБ.

·     Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України:

Тріпайло Руслану Федорівну – заступника Голови Держатомрегулювання;

Харчук Наталію Вікторівну – головного спеціаліста – державного інспектора відділу фізичного захисту ядерних установок Управління з питань ядерної захищеності та гарантій;

Рижова Дмитра Івановича – начальника відділу сейсмостійкості ядерних установок та кваліфікації обладнання відділення аналізу міцності та надійності ядерних установок ДНТЦ ЯРБ.

2. Відділу роботи з персоналом здійснити заходи щодо відзначення працівників апарату Держатомрегулювання та працівників державного підприємства «Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки.

 

 

Голова Колегії

 

Г. ПЛАЧКОВ

 

 

Секретар Колегії

 

Т. КНЯЖНИЦЬКА

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux