Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Вічна і світла пам'ять
Опубліковано 01 червня 2020 року о 13:32

З глибоким сумом повідомляємо, що 31 травня 2020 року, на 62 році, пішов з життя шанований колега, друг і просто хороша людина Агейкін Сергій Вікторович - начальник Відділу (начальник Інспекції з ядерної безпеки на Південно-Українській АЕС на правах самостійного відділу) – заступник Головного державного інспектора з ядерної та радіаційної безпеки України Державної інспекції ядерного регулювання України.

 

Сергій Вікторович був щирою, веселою, доброзичливою людиною, справжнім оптимістом, патріотом, чуйним чоловіком й дбайливим батьком. Його знали і поважали колеги, любили друзі та рідні.

 

 

 

 

 

Народився Агейкін Сергій Вікторович 16 червня 1958 року у селі Жовтневе Миколаївської області. У 1981 році закінчив Московський ордена Леніна та ордена Жовтневої революції енергетичний інститут за спеціальністю «Атомні електростанції та установки», кваліфікація – інженер теплофізик.

 

Професійний шлях Сергія Вікторовича розпочався з 1981 року на посаді інженера-оператора реакторного цеху Южно-Української АЕС. 

 

Більшу частину свого трудового життя Сергій Вікторович віддав сфері ядерної та радіаційної безпеки обіймаючи посаду державного інспектора з ядерної безпеки – головного спеціаліста інспекції на ПУАЕС, а згодом посаду державного інспектора з ядерної безпеки – начальника інспекції на ПУ АЕС Головної державної інспекції Мінекобезпеки.

 

З 2001 року Сергій Вікторович працював у системі Держатомрегулювання, очолював Інспекцію з ядерної безпеки на Південно-Українській АЕС та був заступником Головного державного інспектора з ядерної та радіаційної безпеки України Державної інспекції ядерного регулювання України.

 

За роки роботи в регулюючому органі України з ядерної та радіаційної безпеки Сергій Вікторович проявив себе як високий професіонал, чий внесок у формування та реалізацію державної політики з питань використання ядерної енергії та радіаційної безпеки є неоціненний. 

 

За сумлінну працю й зразкове виконання посадових обов’язків Сергій Вікторович відзначений подякою Прем’єр-міністра України у 2005 році та відомчими заохочувальними відзнаками Державної інспекції ядерного регулювання України. У 2019 році присвоєно ІІІ ранг державного службовця. 

 

Світла пам'ять про фахівця своєї справи, доброго колеги і друга, назавжди залишиться в наших серцях.

 

Колектив Держатомрегулювання з глибоким сумом, схиляючись у скорботі та розділяючи біль втрати, висловлює глибоке співчуття родині, близьким, друзям та колегам з приводу важкої втрати.

 

Вічна пам’ять…

 

Колектив Держатомрегулювання


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux