Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
У Східній інспекції з ядерної та радіаційної безпеки (на правах самостійного управління) Держатомрегулювання у березні відбулось 3 чергових засідань Ліцензійної комісії
Опубліковано 10 квітня 2020 року о 13:53

Повідомляємо, що в Східній інспекції з ядерної та радіаційної безпеки (на правах самостійного управління) Держатомрегулювання у березні відбулось 3 чергових засідань Ліцензійної комісії, з урахуванням рекомендацій яких  прийнято відповідні рішення щодо ліцензування:

 

 

-     12 березня 2020 року (протокол № ПЛК-6/39-12) – розглянуто 5 ліцензійних справ:

 

 

Внесення змін до ліцензій на право провадження діяльності з використання джерел іонізуючого випромінювання:

 

1. КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «МІСЬКИЙ ПЕРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР» ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (Харківська обл., місто Харків) /подовження терміну дії ліцензії, виявлення у процесі провадження діяльності обставин, що потребують перегляду та зміни умов ліцензії/;

2. КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «МІСЬКА ПОЛІКЛІНІКА №11» ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (Харківська обл., місто Харків)  /подовження терміну дії ліцензії, виявлення у процесі провадження діяльності обставин, що потребують перегляду і зміни умов ліцензії/.

Внесення змін та переоформлення ліцензії  на право провадження діяльності з використання джерел іонізуючого випромінювання:

1. КОМУНАЛЬНОМУ  НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ  СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ СУМСЬКОГО ОБЛАСНОГО КЛІНІЧНОГО ОНКОЛОГІЧНОГО ДИСПАНСЕРУ (Сумська обл., Білопільський район, село Кальченки) /реорганізація Ліцензіата, виявлення у процесі провадження діяльності обставин, що потребують перегляду і зміни умов ліцензії/.

Анулювання ліцензій на право провадження діяльності з використання джерел іонізуючого випромінювання:

 

1.  ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НМТ» (Харківська обл., місто Харків)  /завершення діяльності з використання ДІВ в повному обсязі/.

2. КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ МЕДИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЛІКАРНЯ ВІДНОВНОГО ЛІКУВАННЯ» (Полтавська обл., місто Кременчук) /завершення діяльності з використання ДІВ в повному обсязі/.

 

-     17 березня 2020 року   (протокол № ПЛК-7/39-12) – розглянуто 5 ліцензійних справ:

 

Внесення змін до ліцензій на право провадження діяльності з використання джерел іонізуючого випромінювання:

1. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МЕДИКО-САНІТАРНА ЧАСТИНА "НАФТОХІМІК» (Полтавська обл., місто Кременчук) /продовження строку дії ліцензії/;

 

2. ДЕРЖАВНІЙ УСТАНОВІ «ІНСТИТУТ ПРОБЛЕМ ЕНДОКРИННОЇ ПАТОЛОГІЇ
ІМ. В.Я. ДАНИЛЕВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ» (Харківська обл., місто Харків) 
/виявлення у процесі провадження діяльності обставин, що потребують перегляду і зміни умов ліцензії/.

Внесення змін та переоформлення ліцензій на право провадження діяльності з використання джерел іонізуючого випромінювання:

1. КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ВАЛКІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» (Харківська обл., місто Валки) /реорганізація Ліцензіата, подовження терміну дії ліцензії, поширення дії ліцензії на додаткове ДІВ, щодо поводження з яким встановлені умови ліцензії, виявлення у процесі провадження діяльності обставин, що потребують перегляду і зміни умов ліцензії/;

2. КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 6» (Харківська обл., місто Лозова) /реорганізація Ліцензіата, виявлення у процесі провадження діяльності обставин, що потребують перегляду і зміни умов ліцензії/;

3. КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ІНФЕКЦІЙНА ЛІКАРНЯ» (Харківська обл., місто Харків) /реорганізація Ліцензіата, поширення дії ліцензії на додаткові ДІВ, щодо поводження з якими встановлені умови ліцензії, виявлення у процесі провадження діяльності обставин, що потребують перегляду і зміни умов ліцензії/.

 

-     24 березня 2020 року   (протокол № ПЛК-8/39-12) – розглянуто 3 ліцензійні справи:

 

Внесення змін до ліцензій на право провадження діяльності з використання джерел іонізуючого випромінювання:

1. КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «МІСЬКИЙ КЛІНІЧНИЙ ПОЛОГОВИЙ БУДИНОК ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» (Полтавська обл., місто Полтава)  /подовження терміну дії ліцензії, поширення дії ліцензії на додаткове ДІВ, щодо поводження з яким встановлені умови ліцензії, виявлення у процесі провадження діяльності обставин, що потребують перегляду і зміни умов ліцензії/;

2. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СІГМА МЕДІКАЛ» (Харківська обл., місто Ізюм) /виявлення у процесі провадження діяльності обставин, що потребують перегляду і зміни умов ліцензії/.

Внесення змін та переоформлення ліцензії на право провадження діяльності з використання джерел іонізуючого випромінювання:

1. КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «КРАСНОКУТСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» КРАСНОКУТСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ (Харківська обл., Краснокутський район, селище міського типу Краснокутськ) /зміна місцезнаходження Ліцензіата (без зміни місця провадження діяльності), виявлення у процесі провадження діяльності обставин, що потребують перегляду і зміни умов ліцензії, намір ліцензіата внести до ліцензії зміни, що потребують перегляду спроможності заявника дотримуватися умов провадження заявленого виду діяльності, встановлених нормами та правилами з ядерної та радіаційної безпеки.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux