Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Східною інспекцією з ядерної та радіаційної безпеки (на правах самостійного управління) Держатомрегулювання у січні 2019 року проведено 5 планових інспекції та 2 інспекційних обстеження
Опубліковано 10 лютого 2020 року о 14:39

Східною інспекцією з ядерної та радіаційної безпеки (на правах самостійного управління) Держатомрегулювання у січні 2019 року проведено 5 планових інспекції та 2 інспекційних обстеження.

 

З метою перевірки дотримання вимог ядерного законодавства, норм, правил та стандартів з радіаційної безпеки при поводженні з джерелами іонізуючого випромінювання (далі - ДІВ) державними інспекторами Східної інспекції Держатомрегулювання було проведено інспекції:

 

- ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ВИРОБНИЧО-ТЕХНІЧНЕ ПІДПРИЄМСТВО «УКРЕНЕРГОЧОРМЕТ» (Харківська обл., м. Харків), яке здійснює діяльність з використання (експлуатації та зберігання) ДІВ при проведенні рентгенівської дефектоскопії якості зварних з’єднань.

- КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІСЬКА ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ №19» ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (Харківська обл., м. Харків), КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ШОСТКИНСЬКА ДИТЯЧА ЛІКАРНЯ» ШОСТКИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (Сумська обл., місто Шостка), Фізичної особи-підприємця НАЗАРЕНКО ТЕТЯНИ МИКОЛАЇВНИ (Харківська обл., м. Харків), КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ» (Харківська обл., м. Харків), які здійснюють діяльність з використання ДІВ при проведенні рентгенівських діагностичних досліджень пацієнтів.

 

За результатами планових перевірок зазначених підприємств, фізичної особи та товариства  порушень не виявлено та складено акти.

 

У зв'язку з наданням документів на оформлення ліцензій у сфері використання ядерної енергії проведено інспекційні обстеження:

 

- ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МД КЛІНІК» (Харківська обл., м. Харків), яке подало заяву на отримання ліцензії на право провадження діяльності з використання (експлуатації та зберігання) ДІВ - пристроїв, що генерують рентгенівське випромінювання медичного призначення.

 

- ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ – ПІДПРИЄМЦЯ УСІКОВОЇ ЛІЛІЇ АНАТОЛІЇВНИ (Харківська обл., місто Харків), яка подала заяву на отримання ліцензії на право провадження діяльності з використання (експлуатації та зберігання) ДІВ - пристроїв, що генерують рентгенівське випромінювання медичного призначення.

За результатами обстежень встановлено наявність умов для проведення заявлених видів діяльності з використання ДІВ, стан радіаційної безпеки визнано задовільним, встановлено можливість видачі ліцензій.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux