Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Східною інспекцією з ядерної та радіаційної безпеки (на правах самостійного управління) Держатомрегулювання у лютому 2020 року проведено 4 планових інспекції та 3 інспекційних обстеження
Опубліковано 06 березня 2020 року о 10:52

Східною інспекцією з ядерної та радіаційної безпеки (на правах самостійного управління) Держатомрегулювання у лютому 2020 року проведено 4 планових інспекції та 3 інспекційних обстеження.

 

З метою перевірки дотримання вимог ядерного законодавства, норм, правил та стандартів з радіаційної безпеки при поводженні з джерелами іонізуючого випромінювання (далі - ДІВ) державними інспекторами Східної інспекції Держатомрегулювання було проведено інспекції:

 

-                        ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ТЕРИТОРІАЛЬНЕ МЕДИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ МІНІСТЕРСТВА ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ ПО ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (Харківська обл., м. Харків), КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ДИТЯЧИЙ ТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ САНАТОРІЙ № 1» (Харківська обл., смт. Високий), ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГЕМО МЕДИКА ХАРКІВ» (Харківська обл., м. Харків), ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ІНСТИТУТ ЗАГАЛЬНОЇ ТА НЕВІДКЛАДНОЇ ХІРУРГІЇ ІМЕНІ В.Т. ЗАЙЦЕВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ» (Харківська обл., м. Харків), які здійснюють діяльність з використання ДІВ при проведенні рентгенівських діагностичних досліджень пацієнтів.

 

За результатами планових перевірок зазначених установ, підприємства та товариства порушень не виявлено та складено акти.

 

У зв'язку з наданням документів на оформлення ліцензій у сфері використання ядерної енергії проведено інспекційні обстеження:

 

- ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КЛІНІКА РІШОН» (Харківська обл., місто Харків), яке подало заяву на отримання ліцензії на право провадження діяльності з використання (експлуатації та зберігання) ДІВ - пристроїв, що генерують рентгенівське випромінювання медичного призначення.

 

- КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІСЬКА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ № 30» (Харківська обл., м. Харків), яке подало заяву на внесення змін до ліцензії на право провадження діяльності з використання ДІВ, у зв’язку із наміром продовжити строк дії ліцензії та виявленням у процесі провадження діяльності обставин, що потребують перегляду і зміни умов ліцензії.

 

- ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ТРАКТОРНИЙ ЗАВОД» (Харківська обл., місто Харків), яке подало заяву на внесення змін до ліцензії на право провадження діяльності з використання ДІВ, у зв’язку із наміром продовжити строк дії ліцензії, із зміною найменування ліцензіата, виявленням у процесі провадження діяльності обставин, що потребують перегляду і зміни умов ліцензії.

 

За результатами обстежень встановлено наявність умов для проведення заявлених видів діяльності з використання ДІВ, стан радіаційної безпеки визнано задовільним, встановлено можливість видачі та внесення змін до ліцензій.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux