Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 29.10.2020 № 06
Опубліковано 02 листопада 2020 року о 09:15

 


ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

 

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ


«29»  жовтня 2020 р.                                   м. Київ                                                         № 06



Про відзначення Почесною грамотою Держатомрегулювання КОНДРАТЬЄВА С.М.



КОНДРАТЬЄВ Сергій Миколайович розпочав трудову діяльність у Державному підприємстві «Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки» з 1996 року на посаді начальника відділу безпечного зняття з експлуатації ДНТЦ ЯРБ.

КОНДРАТЬЄВ С.М. організовує та веде науково-технічну діяльність щодо забезпечення ядерної та радіаційної безпеки за напрямами зняття з експлуатації енергоблоків АЕС України, перетворення об‘єкта  «Укриття» в екологічно безпечну систему, поводження з відпрацьованим ядерним паливом та радіоактивними відходами, безпечного перевезення радіоактивних матеріалів. Зробив вагомий внесок у розвиток нормативної бази з регулювання безпеки за цими напрямами.

Під керівництвом  КОНДРАТЬЄВА С.М. успішно з високою якістю виконуються державні експертизи ядерної та радіаційної безпеки унікальних складних проектів щодо зняття з експлуатації енергоблоків Чорнобильської АЕС, перетворення об’єкта «Укриття» на екологічно безпечну систему, включно зі створення Нового безпечного конфайнмента, щодо проектування та будівництва об'єктів, призначених для поводження з відпрацьованим ядерним паливом та радіоактивними відходами на діючих АЕС, у зоні відчуження та на інших об’єктах поводження з відпрацьованим ядерним паливом та радіоактивними відходами, зокрема створення централізованого сховища сухого палива довгострокового зберігання відпрацьованого ядерного паливу, сховища на Чорнобильській АЕС та сховища довгострокового зберігання та захоронення радіоактивних відходів.

КОНДРАТЬЄВ С.М. був членом Комітету МАГАТЕ зі стандартів безпеки радіоактивних відходів та є членом Комітету МАГАТЕ зі стандартів безпеки перевезення радіоактивних матеріалів.

Автор більше 150 наукових праць, є автором та співавтором більше 50 статей та доповідей на міжнародних конференціях, розробником навчальних матеріалів та наукових видань.

КОНДРАТЬЄВ С.М. відзначений Подякою київського міського голови, 2002р.; Подякою Держатомрегулювання (наказ від 14.05.2004 №86), 2004р.; Почесною грамотою Кабінету міністрів України, 2012р.; нагрудним знаком «Відмінник атомної енергетики» ДП НАЕК «Енергоатом», 2013р.; Почесною грамотою Президії НАН України і Центрального комітету профспілки НАН України, 2017р.; Ювілейною Почесною грамотою на честь 100-річчя Національної академії наук України, 2018р.

Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Держатомрегулювання пропонується розглянути питання щодо відзначення КОНДРАТЬЄВА Сергія Миколайовича – начальника відділу безпечного зняття з експлуатації ДНТЦ ЯРБ Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок у науково-технічну діяльність з регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії, бездоганну багаторічну працю, високий професіоналізм та з нагоди відзначення 22 грудня 2020 року професійного свята - Дня Енергетика.

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення КОНДРАТЬЄВА Сергія Миколайовича – начальника відділу безпечного зняття з експлуатації ДНТЦ ЯРБ, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

1. Погодити відзначення КОНДРАТЬЄВА Сергія Миколайовича – начальника відділу безпечного зняття з експлуатації ДНТЦ ЯРБ Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок у науково-технічну діяльність з регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії, бездоганну багаторічну працю, високий професіоналізм та з нагоди відзначення 22 грудня 2020 року професійного свята - Дня Енергетика.

2. Відділу роботи з персоналом здійснити заходи щодо відзначення
КОНДРАТЬЄВА С.М.


Голова Колегії 
 
 
Григорій ПЛАЧКОВ
Секретар Колегії 
Тетяна КНЯЖНИЦЬКА


 

    


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux