Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 17.06.2022 № 06
Опубліковано 20 червня 2022 року о 12:50

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

17 червня 2022 р.                                м. Київ                                                    № 6


Про відзначення Почесною грамотою Держатомрегулювання КРИВОНОСОВА С. І.


КРИВОНОСОВ Сергій Іванович з жовтня 2005 року працює в Держатомрегулюванні на посаді завідувача сектором ліцензування персоналу – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок, має 42 роки стажу державної служби та 3 ранг державного службовця.

Відповідно до своїх посадових обов’язків КРИВОНОСОВ С. І. забезпечує:

  • регулюючий супровід підготовки персоналу експлуатуючої організації;
  • ліцензування діяльності посадових осіб експлуатуючих організацій;
  • ліцензування персоналу з безпосереднього управління реакторною установкою експлуатуючих організацій;
  • організацію участі фахівців Держатомрегулювання у перевірці знань з питань ядерної та радіаційної безпеки у персоналу і посадових осіб експлуатуючих організацій та суб'єктів діяльності у сфері використання ядерної енергії.

За час роботи КРИВОНОСОВ С. І. проявив себе як кваліфікований фахівець з питань ядерної та радіаційної безпеки, принциповий і відповідальний державний інспектор. До виконання посадових обов’язків відноситься сумлінно, проявляє себе вимогливим та старанним фахівцем.

КРИВОНОСОВ С. І. кваліфіковано і своєчасно виконує завдання та доручення керівництва, наполегливо працює над розвитком компетенцій і навичок. У спілкуванні з колегами завжди доброзичливий, ввічливий, відповідально підходить до вирішення службових завдань. Суворо дотримується вимог трудової дисципліни та службової етики. Користується авторитетом у своєму колективі та серед працівників Апарату Держатомрегулювання.

За період роботи Сергій Іванович відзначений відомчими заохочувальними відзнаками: Подяками Держатомрегулювання у 2008 та 2012 роках, Грамотою Держатомрегулювання – у 2015 році.

Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Державної інспекції ядерного регулювання України, пропонується розглянути питання щодо відзначення КРИВОНОСОВА Сергія Івановича – завідувача сектором ліцензування персоналу – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю, зразкове виконання службових обов’язків, з нагоди Дня Конституції України та на честь
60-ти річного ювілею.

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення КРИВОНОСОВА Сергія Івановича – завідувача сектором ліцензування персоналу – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

1. Погодити відзначення КРИВОНОСОВА Сергія Івановича – завідувача сектором ліцензування персоналу – державного інспектора Департаменту з питань безпеки ядерних установок Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за високий професіоналізм, сумлінну плідну працю, зразкове виконання службових обов’язків, з нагоди Дня Конституції України та на честь
60-ти річного ювілею.

2. Відділу роботи з персоналом (самостійний) здійснити заходи щодо відзначення КРИВОНОСОВА С. І.

Голова Колегії                          Олег КОРІКОВ

Секретар Колегії                     Тетяна КНЯЖНИЦЬКА


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux