Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання від 23.12.2019 № 17
Опубліковано 02 січня 2020 року о 16:10

 

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

 

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

 

23 грудня 2019 р.   м. Київ  № 17

 

 

Про відзначення Почесною грамотою

Держатомрегулювання ГРИГОРАША О.В.

 

 

ГРИГОРАШ Олександр Віталійович працює в Держатомрегулюванні з жовтня 2006 року, з квітня 2011 року обіймає посаду заступника директора Департаменту з питань безпеки ядерних установок – державного інспектора. 

ГРИГОРАШ О. В. за час роботи проявив себе як працелюбний і відповідальний працівник, справжній професіонал, відданий і люблячий свою справу. Він завжди кваліфіковано і в строк виконує виробничі завдання та доручення керівництва. Володіє хорошими діловими навичками, у критичних ситуаціях завжди націлений на знаходження вірних рішень, до вирішення задач підходить творчо, має аналітичний склад мислення.

ГРИГОРАШ О. В. має високий фаховий рівень, відповідну компетенцію в питаннях проведення ліцензійних процедур та підготовки проектів ліцензій на провадження діяльності експлуатуючими організаціями на окремих етапах життєвого циклу ядерних установок, і питаннях розгляду модифікацій ядерних установок. Безпосередньо бере участь у ліцензуванні будівництва сховища відпрацьованого ядерного палива сухого типу Чорнобильської АЕС, централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива, ядерної підкритичної установки «Джерело нейтронів, засноване на підкритичній збірці, що керується лінійним прискорювачем електронів» та у розгляді питань впровадження нових типів ядерного палива на АЕС і дослідницьких установках України.

ГРИГОРАШ О. В. у стосунках з колегами по роботі ввічливий, витриманий, доброзичливий. Користується авторитетом у своєму колективі та серед працівників апарату Держатомрегулювання. Суворо дотримується вимог трудової дисципліни та службової етики.

ГРИГОРАШ О. В. постійно підвищує свій професійний рівень. У 2019 році підвищив кваліфікацію за професійною програмою в Інституті підвищення кваліфікації керівних кадрів Національної академії державного правління при Президентові України. 

За період роботи ГРИГОРАШ О. В. за сумлінну плідну працю неодноразово відзначався подяками, грамотами, в тому числі відомчими заохочувальними відзнаками Держатомрегулювання: в 2014 році – Подякою, в 2015 та 2018 роках – Грамотою. У 2011 році нагороджений Грамотою Верховної Ради України.

Відповідно до пункту 1.6 Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Держатомрегулювання пропонується розглянути питання щодо відзначення Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України ГРИГОРАША Олександра Віталійовича – заступника директора Департаменту з питань безпеки ядерних установок – державного інспектора за вагомий особистий внесок у регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення 22 січня Дня соборності України.

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення ГРИГОРАША Олександра Віталійовича – заступника директора Департаменту з питань безпеки ядерних установок – державного інспектора, Колегія Держатомрегулювання ВИРІШИЛА:

1. Погодити відзначення ГРИГОРАША Олександра Віталійовича – заступника директора Департаменту з питань безпеки ядерних установок – державного інспектора Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України за вагомий особистий внесок у регулювання ядерної та радіаційної безпеки у сфері використання ядерної енергії, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення 22 січня Дня соборності України.

2. Відділу роботи з персоналом здійснити заходи щодо відзначення ГРИГОРАША О. В.

 

 

Голова Колегії 

 

  Григорій ПЛАЧКОВ

 

 

Секретар Колегії

 

  Тетяна КНЯЖНИЦЬКА

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux