Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Південною інспекцією з ядерної та радіаційної безпеки (на правах самостійного управління) Держатомрегулювання у березні 2020 року проведено 1 планову інспекційну перевірку та 2 інспекційних обстеження
Опубліковано 10 квітня 2020 року о 13:56

Південною інспекцією з ядерної та радіаційної безпеки (на правах самостійного управління) Держатомрегулювання у березні 2020 року проведено 1 планову інспекційну перевірку та 2 інспекційних обстеження.

 

З метою перевірки дотримання вимог ядерного законодавства, норм, правил та стандартів з радіаційної безпеки при поводженні з джерелами іонізуючого випромінювання (далі - ДІВ) державними інспекторами Південної інспекції Держатомрегулювання було проведено інспекційну перевірку

ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ КОМПЛЕКС ГАЗОТУРБОБУДУВАННЯ "ЗОРЯ" - "МАШПРОЕКТ" (місто Миколаїв), що здійснює діяльність з використання (експлуатації та зберігання) ДІВ при проведенні гамма та рентгенівської дефектоскопії зварних з’єднань, рентгенодіагностичних досліджень пацієнтів, наукових досліджень, у технологічному процесі.

 

За результатами інспекційної перевірки ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ КОМПЛЕКС ГАЗОТУРБОБУДУВАННЯ "ЗОРЯ" - "МАШПРОЕКТ" встановлено, що процедуру щодо оформлення допуску до виконання особливих робіт керівництву підприємства не завершено.

Керівництву зазначеного підприємства надано припис щодо усунення виявлених порушень та недоліків з визначенням відповідних термінів виконання.

 

У зв'язку з наданням документів на оформлення ліцензій у сфері використання ядерної енергії
проведено інспекційні обстеження:

 

- КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ДИТЯЧА МІСЬКА ПОЛІКЛІНІКА № 6" ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (місто Одеса), КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА "КОНСУЛЬТАТИВНО-ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР № 29" ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (місто Одеса), що подали заяви про внесення змін до ліцензій на право провадження діяльності з використання (експлуатації та зберігання) ДІВ при проведенні рентгенівських діагностичних досліджень пацієнтів, у зв’язку із наміром поширити дію ліцензії на додаткові ДІВ, щодо поводження з якими встановлені умови ліцензії.

 

За результатами інспекційних обстежень встановлено наявність умов для проведення заявлених видів діяльності з використання ДІВ, стан радіаційної безпеки визнано задовільним. встановлено можливість видачі та внесення змін до ліцензій.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux