Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Некролог Козулько Тараса Вікторовича
Опубліковано 23 червня 2018 року о 14:36

Колектив Держатомрегулювання з глибоким сумом сповіщає, що сьогодні неочікувано пішов з життя Козулько Тарас Вікторович, завідувач Сектору інформаційно-аналітичного забезпечення та зв‘язків з громадськістю Державної інспекції ядерного регулювання України.

Тарас Вікторович був щирою, веселою, доброзичливою людиною, справжнім оптимістом, патріотом, чуйним чоловіком й дбайливим батьком. Його знали і поважали колеги, любили друзі та рідні, обожнювали дружина й донька.

Його смерть є непоправною втратою для рідних і колег.

Народився Тарас Вікторович 23 вересня 1976 року у місті Києві. У 1999 році закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка, отримавши диплом магістра за спеціальністю «Фізика твердого тіла». Цього ж року отримав другу вищу освіту в Українському радіологічному учбовому центрі за спеціальністю «Радіоекологія». У 2004 закінчив Державний екологічний інститут при Міністерстві екології та природних ресурсів України за спеціальністю «Менеджмент організацій».

З 2000 по 2004 рік працював у Міністерстві екології та природних ресурсів України на посадах провідного спеціаліста, головного спеціаліста, начальника міжнародно-правового відділу, начальника відділу двосторонніх та багатосторонніх договорів Управління міжнародного співробітництва Мінприроди.

З 2004 року Тарас Вікторович працював у Державному комітеті ядерного регулювання України на посаді начальника Відділу організаційно-аналітичного забезпечення роботи керівника – помічника Голови. У 2011 році, після перейменування комітету в Державну інспекцію ядерного регулювання України, був призначений помічником Голови з питань взаємодії з громадськістю.

З 2013 року він обіймав посаду завідувача Сектору роботи з громадськістю – помічника Голови Держатомрегулювання, з 2014 – начальника Відділу забезпечення роботи керівника, взаємодії з громадськістю та інформаційної політики.

З 2016 року і дотепер Тарас Вікторович працював завідувачем Сектору інформаційно-аналітичного забезпечення та зв‘язків з громадськістю Держатомрегулювання.

За час роботи в регулюючому органі України з ядерної та радіаційної безпеки Козулько Тарас Вікторович проявив себе фахівцем високої професійної підготовки, відповідальним, працьовитим, ініціативним співробітником, талановитою і щирою людиною. За сумлінну працю й зразкове виконання посадових обов’язків він був відзначений грамотами та подяками Держатомрегулювання.

У спілкуванні з колегами Тарас Вікторович був завжди тактовним, людяним та доброзичливим. Таким колектив Держатомрегулювання запам’ятає його назавжди.

З глибоким сумом висловлюємо слова співчуття родині покійного й розділяємо їхнє горе.

Світла пам'ять про Козулько Тараса Вікторовича залишиться в наших серцях назавжди.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux