Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Формування нового складу Громадської ради при Державній інспекції ядерного регулювання України
Опубліковано 30 березня 2021 року о 11:30

ПОВІДОМЛЕННЯ

про формування нового складу Громадської ради при Державній інспекції ядерного регулювання України 

 

Державна інспекція ядерного регулювання України оголошує про початок прийому заяв для участі в установчих зборах з метою формування складу Громадської ради при Держатомрегулювання. 

Установчі збори будуть проведені 20 травня 2021 року о 11:00 за адресою: м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, кім. 523 (5 поверх).

Запрошуємо до участі в установчих зборів представників громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, засобів масової інформації (далі – інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку.

До складу Громадської ради при Держатомрегулювання можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які не менше шести місяців до дати оприлюднення цього повідомлення, провадять свою діяльність, реалізують свої проєкти у сфері безпеки використання ядерної енергії, що підтверджується інформацією про результати діяльності інституту громадянського суспільства, та в статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі й завдання діяльності.

Під провадженням інститутом громадянського суспільства діяльності у сфері безпеки використання ядерної енергії, розуміється проведення інститутом громадянського суспільства діяльності, заходів, досліджень, надання послуг, реалізація проєктів тощо з питань, пов’язаних з безпекою використання ядерної енергії.

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є фахівцями у сфері безпеки використання ядерної енергії, що підтверджується наявністю відповідної освіти, наукового ступеня, публікацій, досліджень, а також інформацією про участь у реалізації проєктів не менш як за 12 місяців до дати оприлюднення Держатомрегулювання повідомлення про формування складу Громадської ради.

Інститут громадянського суспільства, незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій тощо), для участі в установчих зборах або рейтинговому електронному голосуванні делегує одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради.

До складу Громадської ради не можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є народними депутатами України, депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад, посадовими особами органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування.

Кількісний склад Громадської не може становити більше ніж 35 осіб.

Наказом Держатомрегулювання від 16 березня 2021 р. № 130 утворена ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Держатомрегулювання:

  • ПЛАЧКОВ Григорій Іванович – Голова Держатомрегулювання – Головний державний інспектор з ядерної та радіаційної безпеки України;
  • ЮР’ЄВА Вікторія Вікторівна – головний спеціаліст відділу комунікацій та зв’язків з громадськістю Управління інформаційно-аналітичного забезпечення та цифрового розвитку;
  • ДЕНІСЕНКО Сергій Іванович – Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86» (за згодою).
  • ДІКОВ Євгеній Анатолійович – Асоціація «Український ядерний форум» (за згодою).


Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява, складена у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства. 

До заяви додаються: 

прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах або рейтинговому електронному голосуванні представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради;

заява делегованого представника інституту громадянського суспільства з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», підписана ним особисто;

біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, числа, місяця, року і місця народження, громадянства, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, відомостей про освіту, наявність наукового ступеня, трудову та/або громадську діяльність, контактної інформації (поштової адреси, номера телефону, адреси електронної пошти (за наявності);

відомості про результати діяльності інституту громадянського суспільства (проведені заходи, дослідження, надані послуги, реалізовані проєкти, виконані програми, друковані видання, подання Держатомрегулювання письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у сфері безпеки використання ядерної енергії та інформування про них громадськості, річний фінансовий звіт (за наявності) тощо) протягом шести місяців до дати оприлюднення Держатомрегулювання повідомлення про формування складу Громадської ради;

відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону;

мотиваційний лист делегованого представника інституту громадянського суспільства, у якому наводяться мотиви бути обраним до складу Громадської ради та бачення щодо роботи в ній;

фото делегованого представника інституту громадянського суспільства, а також посилання на офіційний вебсайт інституту громадянського суспільства, сторінки у соціальних мережах (за наявності).

Заяви інституту громадянського суспільства та делегованого ним представника подаються у паперовому або електронному вигляді. Інші документи надсилаються в електронному вигляді.

Делегований представник інституту громадянського суспільства може подати до ініціативної групи копії документів, що підтверджують освітній та професійний рівень, досвід роботи (за наявності).

Порядок розгляду поданих документів та підстави для відмови представнику інституту громадянського суспільства визначаються згідно із Положенням про Громадську раду при Державній інспекції ядерного регулювання України, затвердженим наказом Держатомрегулювання від 26 листопада 2020 року № 480.

Заяви для участі в установчих зборах приймаються Держатомрегулюванням до 20 квітня 2021 року включно за адресою: м. Київ, 01011, вул. Арсенальна, 9/11 (кімн. 515) або електронною поштою [email protected]

Відповідальна особа: Юр’єва Вікторія Вікторівна, тел. (044) 277-12-04, факс (044) 254-33-11, e-mail: [email protected]


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux