Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Рішення Колегії Держатомрегулювання №10 від 01 грудня 2016 року
Опубліковано 05 грудня 2016 року о 09:27

ДЕРЖАВНА ІНСПЕКЦІЯ ЯДЕРНОГО РЕГУЛЮВАННЯ УКРАЇНИ

 

РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ

 

01 грудня 2016 р. м. Київ № 10

 

 

Про відзначення Козарчук Людмили Миколаївни

Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України

 

 

Козарчук Л.М. розпочала трудову діяльність у 1978 році в пересувній механізованій колоні тресту «Білоцерківсільбуд» на посаді економіста планово-економічного відділу. З 1981 року працювала в Українській нормативно-дослідній станції Міністерства промислового будівництва УРСР на посадах інженера, старшого інженера відділу економічних досліджень. У 1991 році продовжила трудову діяльність на Київському протезно-ортопедичному підприємстві, де працювала інженером з організації та нормування праці, економістом з праці ІІ та І категорій.

На початку 1998 року перейшла до державного підприємства «Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки» (далі – ДНТЦ ЯРБ) де, працюючи на посаді головного спеціаліста планово-виробничого відділу, займалась організацією та супроводженням договірної роботи з АЕС та іншими замовниками України. З початку дії Угоди ПЗЗ 02-3-001 (План здійснення заходів на об’єкті «Укриття»), що була першою серед великомасштабних зарубіжних контрактів ДНТЦ ЯРБ у рамках міжнародної технічної допомоги Україні, брала безпосередню участь у підготовленні та обговоренні умов Угоди, працювала в складі групи «Планування та управління», де займалась узагальненням та аналізом роботи експертів, які входили до складу персоналу, складанням фінансової частини місячних звітів за Угодою для подання до Європейського банку реконструкції та розвитку, підготовкою документів щодо звільнення від оподаткування коштів, що надходили за виконані роботи в рамках Угоди.

З 2000 року обіймала посаду начальника планово-виробничого відділу, а з
2008 року працює начальником планово-економічного відділу. На посаді керівника відділу сформувала високопрофесійний колектив, в якому працюють кваліфіковані спеціалісти з вищою економічною освітою.

Стояла у витоків запровадження на підприємстві Колективного договору, який заклав підґрунтя для конструктивного регулювання відносин між трудовим колективом і представником власника та забезпечив підвищення соціальної захищеності працівників підприємства.

Є одним з авторів «Положення про оплату праці», яке розроблене з метою зміцнення фінансового стану підприємства, стимулювання працівників до найбільш ефективних результатів роботи та базується на гнучкій системі оплати праці, враховує всі аспекти й особливості діяльності ДНТЦ ЯРБ, дає змогу обґрунтовано проводити розрахунок винагороди працівникам з урахуванням їх особистого внеску та внеску відділу, в якому вони працюють.

За безпосередньої участі Козарчук Л.М. у ДНТЦ ЯРБ розроблено низку стандартів системи управління якістю підприємства, які регламентують порядок ведення договірних відносин з усіма категоріями контрагентів, регулюють взаємовідносини підприємства в процесі діяльності з його відокремленими підрозділами, забезпечують комплексне планування ефективної роботи ДНТЦ ЯРБ та визначають підходи до вибору оптимальних структурних схем управління процесом виробництва та штатом підприємства.

За свою діяльність відзначена Подякою Голови Святошинської районної державної адміністрації у 2002 році, Грамотою Держатомрегулювання у 2005 році, Почесною грамотою Київського міського голови у 2012 році.

Розглянувши та обговоривши питання про відзначення Козарчук Людмили Миколаївни Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України, Колегія Держатомрегулювання

 

ВИРІШИЛА:

 

за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання посадових обов’язків та з нагоди 60-річчя від дня народження відзначити Почесною грамотою Державної інспекції ядерного регулювання України
Козарчук Л.М.

 

 

 

Голова Колегії

 

С. Божко

 

 

 

Секретар Колегії

Т. Княжницька

 

 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux