Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
Результати діяльності Західної інспекції з ядерної та радіаційної безпеки у вересні 2020 року
Опубліковано 07 жовтня 2020 року о 17:00

З урахуванням пропозицій засідань Ліцензійної комісії Західної інспекції з ядерної та радіаційної безпеки у вересні 2020 року Державною інспекцією ядерного регулювання України прийнято рішення щодо ліцензування діяльності з використання джерел іонізуючого випромінювання (ДІВ):

1. Про видачу ліцензій на право провадження діяльності з використання ДІВ: ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМТСТВУ «ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ МЕДИЧНИЙ ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР», ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ "ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР", ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ-ПІДПРИЄМЦЮ ПЕЧЕНЮКУ В’ЯЧЕСЛАВУ ВАЛЕНТИНОВИЧУ.

2. Про анулювання ліцензій на право провадження діяльності з використання ДІВ у зв’язку із заявою ліцензіата/припиненням юридичної особи, виданих ЧЕРНІВЕЦЬКОМУ ОБЛАСНОМУ МЕДИЧНОМУ ДІАГНОСТИЧНОМУ ЦЕНТРУ, КОМУНАЛЬНІЙ МЕДИЧНІЙ УСТАНОВІ ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР.

3. Про внесення змін до ліцензії на право провадження діяльності з використання ДІВ у зв’язку із наміром поширити її дію на додаткове ДІВ: КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ "ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ПЕРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР" та ВІЙСЬКОВО-МЕДИЧНОМУ КЛІНІЧНОМУ ЦЕНТРУ ЗАХІДНОГО РЕГІОНУ.

За результатами планових перевірок дотримання вимог та норм ядерної та радіаційної безпеки при провадженні діяльності з використання ДІВ у КНП "ЯРЕМЧАНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ" ЯРЕМЧАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, КНП "ПЕРЕГІНСЬКА РАЙОННА ЛІКАРНЯ" РОЖНЯТІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, які використовують генеруючі пристрої у діагностичній радіології, та КП "ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ЧЕРВОНОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ" (Львівська обл.), яке використовує ДІВ у брахітерапії, променевій терапії та діагностичній радіології, виявлено окремі порушення норм та правил радіаційної безпеки:

  • у приміщеннях для очікування рентгенодіагностичних процедур (коридорах) відсутня інформація для жінок дітородного віку щодо необхідності повідомлення лікаря-рентгенолога про вагітність;
  • використання пересувного (палатного) рентгенодіагностичного апарату без регульованої діафрагми.

З метою усунення виявлених порушень вимог радіаційної безпеки керівникам вищеозначених закладів видано приписи.

Керівника КНП "ЯРЕМЧАНСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ" ЯРЕМЧАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ притягнуто до адміністративної відповідальності, передбаченої частиною 1 ст. 95 КУпАП (порушення умов ліцензії на право провадження діяльності з використання ДІВ).

За результатами інспекційного обстеження КП «МІСЬКА ЛІКАРНЯ СОСНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» (Львівська обл.) встановлено відповідність наданих документів фактичному стану справ та можливість видачі ліцензії.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux