Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Людям із порушенням зору
A- A+
Українською
In English
22 травня 2019 року відбудуться установчі збори з метою оновлення складу Громадської ради при Держатомрегулювання
Опубліковано 05 квітня 2019 року о 09:33

Державна інспекція ядерного регулювання України оголошує про початок прийому заяв для участі в установчих зборах з метою формування складу Громадської ради при Держатомрегулювання. Захід буде проведено 22 травня 2019 року о 10:00 за адресою: м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, кім. 523 (5 поверх).

 

Запрошуємо стати учасниками установчих зборів представників творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації (далі – інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України у сфері, що пов’язана з діяльністю Держатомрегулювання, та в статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі й завдання діяльності. Сфера діяльності та завдання Держатомрегулювання визначені в Положенні про Державну інспекцію ядерного регулювання України, що затвержено постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 р. № 363.

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 за участю інститутів громадського суспільства утворена ініціативна група (наказ Держатомрегулювання від 01 березня 2019 р. № 100) з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Держатомрегулювання:

 

1.      БОНДАРЕНКО Олег Олександрович – Національний екологічний центр України (за згодою).

2.      ДЕМʼЯНЮК Віталій Володимирович – Громадська спілка «Чорнобильський інститут досліджень і розвитку» (за згодою).

3.      ДЕНІСЕНКО Сергій Іванович – Всеукраїнська екологічна громадська організація «МАМА-86» (за згодою).

4.      ДЕРЕВ’ЯНКО Юрій Віталійович – ГО Міжрегіональний громадський союз «Народний рух за чисте повітря, землю, воду» (за згодою).

5.      ДУПАК Олександр Сергійович – ГО «Науково-технічна спілка енергетиків та електротехніків України» (за згодою).

6.      САМОЙЛЕНКО Юрій Іванович – Українська екологічна асоціація «Зелений світ» (за згодою).

7.      ПОТАШНИК Семен Ізрайлевич – Громадська спілка «Асоціація «Гідроенергетика України» (за згодою).

8.      ПЛАЧКОВ Григорій Іванович – Голова Державної інспекції ядерного регулювання України.

9.      ТРІПАЙЛО Руслана Федорівна – заступник Голови Державної інспекції ядерного регулювання України.

10. ГАВРЮК Анна Юріївна – Завідувач Сектору інформаційно-аналітичного забезпечення та зв’язків з громадськістю (самостійний).

 

Для участі  в  установчих  зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

 

До заяви обовязково додаються:

 

рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради;

 

біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;

 

копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку;

 

інформація про отримання інститутом громадянського суспільства, як володільцем бази персональних даних його членів, згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних;

 

інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання інститутом громадянського суспільства Держатомрегулюванню письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви;

 

відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

 

 

Рекомендуємо додати до заяви мотиваційний лист, в якому викладаються мотиви бути обраним до складу Громадської ради при Держатомрегулювання та напрями діяльності у її складі.

 

Заява з пакетом документів кожного інституту громадянського суспільства реєструється.

 

Порядок розгляду поданих документів та підстави для відмови представнику інституту громадянського суспільства визначаються згідно з Типовим положенням про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 р. № 996

 

Заяви для участі в установчих зборах приймаються Держатомрегулюванням до 22 квітня 2019 року за адресою: м. Київ, 01011, вул. Арсенальна, 9/11.

 

Відповідальна особа: Гаврюк Анна Юріївна, тел. (044) 277-12-02, факс (044) 254-33-11, e-mail: gavryuk@hq.snrc.gov.ua

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux